Descoperiți eleganța și rafinamentul la Stephany Ballroom - locul unde fiecare eveniment devine o experiență memorabilă. Rezervă acum.
Nunti Slider
My dream wedding
Nunta fara stres. Pur si simplu bucurie.

Ziua nuntii tale este una dintre cele mai importante zile din viata ta.

Dar și una dintre cele mai aglomerate. Lasa totul in seama specialistilor Stephany si alege o experienta all inclusive, cu un raport calitate-pret excelent.

Bucura-te din plin de momentul mult asteptat si locul unde toata vraja prinde contur, fara sa te mai gandesti la cele mai mici detalii.

noua sala stepfany

Un decor DE POVESTE.
Simplitate, EleganTA si
RAFINAMENt la un alt nivel.

Stephany Ballroom are o anumită magie atunci când vine vorba de a aduce oamenii împreună. Cadrul nostru feeric emană caldura și stil, în timp ce abordarea noastră este una simplă, sinceră și plina de profesionalism.

bucataria proprie.
elementul cheie al unui eveniment memorabil.

Ne propunem să oferim o experiența culinară extraordinara.
Avem propria noastra echipa de profesionisti care inteleg pe deplin importanta unui astfel de eveniment. In plus, lucrăm doar cu furnizori locali pentru ca ingredientele noastre sa fie cât se poate de proaspete și delicioase.

Nunti bar

drunk in love

Cocktail bar.
punctul hot al unei seri
de neuitat.

Iti punem la dispozitie un barman profesionist si o gama extinsa de preparate alcoolice, non-alcoolice, shot-uri, long drinks sau preparate clasice. Avem pregatite si elemente-surpriza ce vor face deliciul invitatilor tai.

In plus, suntem flexibili si deschisi, gata sa raspundem tuturor cerintelor tale si ale invitatilor tai.

gradina. o gura de aer proaspat. o oaza de relaxare.

oferta all inclusive

servicii complete.
visuri devenite realitate.

De la meniuri alese pana la aranjamente florale, entertaiment sau decoruri speciale, specialistii nostri fac ca dorintele tale sa devina realitate.

In plus, punem la dispozitie orice serviciu suplimentar pe care ti-l doresti pentru a avea o petrecere memorabila.

FĂRĂ TAXĂ OSPĂTARI

FĂRĂ TAXĂ BARMANI

WEDDING PLANER GRATUIT

PARCARE PRIVATA

Cand alegi Stephany Ballroom pentru nunta ta, alegi mai mult decat un spatiu elegant si servicii ireprosabile. Alegi sa ai alaturi o echipa intreaga de specialisti in evenimente care va fi alaturi de tine la fiecare pas pentru a pune in scena nunta visurilor tale.