Descoperiți eleganța și rafinamentul la Stephany Ballroom - locul unde fiecare eveniment devine o experiență memorabilă. Rezervă acum.
gradina - slider
Gradina Stephany
O locație perfectă pentru evenimente în aer liber.

My idyllic location

Un cadru relaxat, plin de magie.

Cu o capacitate de până la 100 persoane, Grădina Stephany acordă naturalețe și eleganță oricărui eveniment, indiferent că vorbim de nuntă, aniversare sau botez.

Peisajul natural, combinat cu elemente cheie, ce definesc spațiul, creează o atmosferă idilică, oferind o notă de basm evenimentului tău.

GRADINA STEPHANY OFERA O ATMOSFERA APARTE SI SERVICII PREMIUM

Fiind o oază de eleganță și relaxare, Gradina Stephany îmbină o atmosferă caldă, de poveste, cu pasiunea noastră pentru servicii excelente, bucurându-te astfel de o experientă unică, chiar în centrul orașului Rm. Vâlcea.

oferta all inclusive

servicii complete. visuri devenite realitate.

De la meniuri extravagante și băuturi alese, până la aranjamente florale, entertainment sau personal calificat, ai totul inclus în pachetele Stephany.

În plus, îți punem la dispoziție orice serviciu suplimentar, pe care ți-l dorești pentru a avea o petrecere memorabilă. Suntem flexibili în ceea ce privește pachetele noastre. Putem pregăti meniuri speciale pentru copii, vegetarieni, raw-vegani sau persoane cu alergii ori intoleranțe la anumite alimente.

food  of love

bucatarie proprie

Ne propunem să oferim o experiență culinară extraordinară. Avem propria noastră echipă de profesioniști, care întelege pe deplin importanța unui astfel de eveniment.

În plus, lucrăm doar cu furnizori locali, pentru ca ingredientele noastre sa fie cât se poate de proaspete și delicioase.

drunk in love

cocktail bar

Îți punem la dispoziție un barman profesionist și o gamă extinsă de preparate alcoolice și non-alcoolice. Avem pregătite și elemente-surpriză ce vor face deliciul invitaților tăi.

În plus, suntem flexibili și deschiși, gata să răspundem tuturor cerințelor tale și ale invitaților tăi.

Multe povesti s-au scris la stephany

Alătură-te celor care au pus în scenă povestea lor, la Stephany Ballroom, o locație ce îmbracă în eleganță, fericire și emoție orice eveniment.