Descoperiți eleganța și rafinamentul la Stephany Ballroom - locul unde fiecare eveniment devine o experiență memorabilă. Rezervă acum.
_DS_9927
Sala Mica Stephany
Un salon perfect pentru evenimente restrânse.

my private location

Un cadru cochet, plin de intimitate.

Cu o capacitate de până la 100 persoane,  Salonul Mic Stephany acordă profunzime oricărui eveniment, indiferent că vorbim de nuntă, cununie civilă, aniversare sau botez.

Stilul arhitectural, sunetul și luminozitatea creează o atmosferă familiară menită să întărească legătura dintre tine și cei care îți sunt alături.

sala mica stephany impresioneaza prin energia transmisa si calitatea serviciilor oferite

În culori calde și cu o ambianță plină de magie, salonul Stephany acordă atenție deosebită fiecărui detaliu, punându-ți la dispoziție dotări ultramoderne și o echipă de profesioniști, chiar în centrul orașului Rm. Vâlcea.

oferta all inclusive

servicii complete. visuri devenite realitate.

De la meniuri alese, până la aranjamente florale, entertainment sau decoruri speciale, specialiștii noștri fac ca dorințele tale să devină realitate.

În plus, punem la dispoziție orice serviciu suplimentar, pe care ți-l dorești, pentru a avea o petrecere memorabilă. Suntem flexibili în ceea ce privește pachetele noastre, astfel că putem pregăti meniuri speciale pentru copii, vegetarieni, raw-vegani sau persoane cu alergii ori intoleranțe la anumite alimente.

food of love

bucatarie proprie in locatie

Ne propunem să oferim o experiența culinară extraordinară. Avem propria noastră echipă de profesioniști, care înteleg pe deplin importanța unui eveniment.

În plus, lucrăm doar cu furnizori locali, pentru ca ingredientele noastre sa fie cât se poate de proaspete și delicioase.

drunk in love

cocktail bar

Îți punem la dispoziție un barman profesionist și o gamă extinsă de preparate alcoolice și non-alcoolice. Avem pregătite și elemente-surpriză ce vor face deliciul invitaților tăi.

În plus, suntem flexibili și deschiși, gata să răspundem tuturor cerințelor tale și ale invitaților tăi.

dance for love

ring de dans spatios

Sala mică Stephany are un ring de dans spațios, situat în funcție de preferințele tale. Poate fi central, astfel încât toți invitații să aibă vedere la el sau în oricare altă parte dorită de tine a sălii.

Lumina este una caldă, plăcută la ochi, iar intensitatea ei poate varia în funcție de preferințe și de moment.

Multe povesti s-au scris la stephany

Alătură-te celor care au pus în scenă povestea lor la Stephany Ballroom, o locație ce îmbracă în eleganță, intimitate, fericire și emoție orice eveniment.