Descoperiți eleganța și rafinamentul la Stephany Ballroom - locul unde fiecare eveniment devine o experiență memorabilă. Rezervă acum.
_DS_0526

My dream wedding

Nuntă fără stres. Pur si simplu, bucurie.
mobile_DS_0526

My dream wedding

Nuntă fără stres. Pur si simplu, bucurie.

Ziua nuntii tale este una dintre cele mai importante zile din viata ta.

Dar și una dintre cele mai aglomerate. Lasă totul în seama specialiștilor Stephany și alege o experiență all-inclusive, cu un raport calitate-preț excelent.

Bucură-te din plin de momentul mult așteptat și locul unde toată vraja prinde contur, fără să te gândești la detalii organizatorice.

noua sala stepHany

Un decor DE POVESTE.
Simplitate, EleganTA si
RAFINAMENt la un alt nivel.

Stephany Ballroom are o anumită magie atunci când vine vorba de a aduce oamenii împreună. Cadrul nostru feeric emană caldură  și stil, în timp ce abordarea noastră este una simplă, sinceră și plină de profesionalism.

IMPRESIONEAZA ATaT PRIN ARHITECTURA DEOSEBITA,
CaT SI PRIN CAPACITATEA SA

Renovat la începutul anului 2022, Stephany Ballroom oferă o atmosferă idilică. Candelabrele impunătoare, scaunele și mesele cu design unic, pereții brodați cu elemente clasice dau impresia unei plimbări printr-o galerie de artă.

Poate găzdui evenimente de până la 500 de persoane, ceea ce îl face un salon impunător, chiar monumental.

bucataria proprie in locatie.
elementul cheie al unui eveniment memorabil.

Ne propunem să oferim o experiență culinară extraordinară. Avem propria noastră echipă de profesioniști, care întelege pe deplin importanța unui astfel de eveniment. În plus, lucrăm doar cu furnizori locali, pentru ca ingredientele noastre sa fie cât se poate de proaspete și delicioase.

Nunti bar

drunk in love

Cocktail bar.
punctul hot al unei seri
de neuitat.

Îți punem la dispoziție un barman profesionist și o gamă extinsă de preparate alcoolice și non-alcoolice. Avem pregătite și elemente-surpriză, ce vor face deliciul invitaților tăi.

În plus, suntem flexibili și deschiși, gata să răspundem tuturor cerințelor tale și ale invitaților tăi.

gradina. o gura de aer proaspat. o oaza de relaxare.

oferta all inclusive

servicii complete.
visuri devenite realitate.

De la meniuri alese, până la aranjamente florale, entertainment sau decoruri speciale, specialiștii noștri fac ca dorințele tale să devină realitate.

În plus, punem la dispoziție orice serviciu suplimentar pe care ți-l dorești pentru a avea o petrecere memorabilă.

FĂRĂ COSTURI SUPLIMENTARE CU PERSONALUL

WEDDING
PLANNER
GRATUIT

CAMERA
MATRIMONIALA

PARCARE
PRIVATA

Când alegi Stephany Ballroom pentru nunta ta, alegi mai mult decât un spațiu elegant și servicii ireproșabile. Alegi să ai alături o echipă întreagă de specialiști în evenimente, care va fi alături de tine, la fiecare pas, pentru a pune în scenă nunta visurilor tale.