Descoperiți eleganța și rafinamentul la Stephany Ballroom - locul unde fiecare eveniment devine o experiență memorabilă. Rezervă acum.
_B6A3306
Sala Mare Stephany
Un salon caracterizat prin eleganță și rafinament la un alt nivel, ideal pentru nunți.

my perfect location

Un decor DE POVESTE.
un concept arhitectural
de neuitat.

Renovată la începutul anului 2022, Sala Mare Stephany reprezintă spațiul ideal pentru oricepetrecere de neuitat.

Indiferent de tipul evenimentului, aceasta oferă o atmosferă idilică în care oaspeții sunt transpuși într-o lume fantastică, departe de viața de zi cu zi.

Sala Mare Stephany impresioneaza atat prin arhitectura deosebita, cat si prin capacitatea sa

Poate găzdui evenimente de până la 500 de persoane, ceea ce o face o sală impunătoare, chiar monumentală. Candelabrele impunătoare, scaunele și mesele cu design unic, pereții brodați cu elemente clasice dau impresia unei plimbări printr-o galerie de artă.

reception of love

Zona de lobby

Încă de la primul pas, ești întâmpinat de o recepție uluitoare, care îți taie respirația datorită elementelor ce o definesc.

Această zonă spațioasă este ideală pentru primirea invitaților, aducând un plus de extravaganță evenimentului tău.

drunk in love

STATEMENT BAR

Creionat în cele mai mici detalii, cu accente de design spectaculoase, cu stiluri și texturi atent alese, acest Statement Bar este un must-have pentru evenimentul tău.

Creează o atmosferă deosebită și oferă un plus de exclusivism evenimentului tău.

În plus, îți punem la dispoziție un barman profesionist și o gamă extinsă de preparate alcoolice și non-alcoolice. Avem pregătite și elemente-surpriză ce vor face deliciul invitaților tăi.

Întotdeauna suntem flexibili și deschiși, gata să răspundem tuturor cerințelor tale și ale invitaților tăi.

dance for love

ring de dans spatios
si scena centrala

Datorită suprafeței extinse, Stephany Ballroom are un ring de dans spațios, unde toți invitații pot dansa și se pot distra în voie.

Scena este amplasată central, iar intensitatea luminii poate fi diferită în funcție de moment.

food  of love

bucatarie in locatie

Avem propria noastră echipă de profesioniști, care înteleg pe deplin importanța unui astfel de eveniment, fiind aici să pună în scenă o experiență culinară extraordinară pentru tine și invitații tăi.

În plus, lucrăm doar cu furnizori locali, pentru ca ingredientele noastre sa fie cât se poate de proaspete și delicioase.

garden of love

terasa cu exclusivitate

Pentru că știm cât de importante sunt detaliile într-o astfel de zi, împreună cu Stephany Ballroom îți oferim și terasa.

Fie că invitații tăi au nevoie de o gură de aer proaspăt, de un loc de socializare sau doar de un moment de respiro, Gradina Stephany este doar a lor, fiind rezervată integral pentru evenimentul tău.

oferta all inclusive

servicii complete.
visuri devenite realitate.

De la meniuri alese până la aranjamente florale, entertainment sau decoruri speciale, specialiștii noștri fac ca dorințele tale să devină realitate.

În plus, punem la dispoziție orice serviciu suplimentar, pe care ți-l dorești, pentru a avea o petrecere memorabilă. Putem pregăti meniuri speciale pentru copii, vegetarieni, raw-vegani sau persoane cu alergii ori intoleranțe la anumite alimente.

Multe povesti s-au scris la stephany

Alătură-te celor care au pus în scenă povestea lor la Stephany Ballroom, o locație ce îmbracă în eleganță, fericire și emoție orice eveniment.