Descoperiți eleganța și rafinamentul la Stephany Ballroom - locul unde fiecare eveniment devine o experiență memorabilă. Rezervă acum.
WhatsApp Image 2022-10-01 at 11.14.03 PM
Pasiune si devotament
Facem totul din suflet. Cu suflet.

Povestea stepHany

Stephany Ballroom s-a născut din dorința de a crea evenimente unice, la cele mai înalte standarde de calitate, care să se transforme dintr-un moment din viața ta, într-o amintire care să dureze o viață.

Ascultăm, ne adaptăm și oferim o abordare simplă, sinceră și plină de profesionalism. Am înteles că cel mai important pentru fiecare dintre noi este să aibă un eveniment așa cum a visat, realizat în cel mai mic detaliu, motiv pentru care am creat o echipă profesionistă, formată din oameni tineri, deschiși, dornici să evolueze permanent.

Serviciile stepHany

Pentru că ne dorim să creionăm o experiență premium, toate serviciile pe care le oferim sunt realizate de propria echipă: de la aranjamentul sălii până la preparatele culinare ale căror ingrediente sunt atent alese de bucătarul chef,  fiind reinterpretate în farfurie într-un mod în care satisface și cele mai pretențioase gusturi.

Întotdeauna oferim servicii de calitate, complete. Totul este gândit în cel mai mic detaliu de o întreagă echipă, dedicată trup și suflet. De la manageri până la bucătari, chelneri și chiar proprietari, toți se străduiesc să pună în scenă evenimentul visulor tale.

partenerii stepHany

Lucrăm cu cei mai buni. Avem o gamă largă de colaborări, de la furnizori locali care ne pun la dispoziție întotdeauna cele mai proaspete ingrediente, până la crame de vin cunoscute pentru tradiție și calitate:

  • Branza de Horezu
  • Crama Jidvei
  • Crama Davino
  • Crama Sarica Niculitel 
  • Domeniile Panciu
  • Crama Avincis
  • Crama Oprisor

Cu o experiență de peste 8 ani în crearea unor momente ce depășesc așteptările și un design ce subliniază eleganța și rafinamentul prin fiecare detaliu, Stephany Ballroom este o destinație all-inclusive ce oferă clienților șansa de a trăi cu adevărat evenimentele visurilor lor.